Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konstig liten dikt som poppade upp i huvet på mig om att man bärs upp av en ängel... ;)


Din lata djävul

Hon har ont i vingarna säger hon
för jag har blivit för tung att bära
med alla mina sorger o all annan skit

Det var därför du skulle gått på gymmet
din lata djävel
säger jag

Jag är otrevlig




Fri vers av Sun
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-04-12 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun