Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor undrar varför du inte kom & visade din vördnad

Att en ledare visar vördnad för en person
som offrades på dödens blodiga altare..
är väl något självklart något som bara görs
särskilt om den dödade arbetade för staten
gjorde sin plikt & tog ansvar för sin uppgift
varför kom du inte till begravningen??
människor undrade varför du var frånvarande
du som kallas ledaren som förespråkar landet?
genom åren har du visat vördnad för andra
du har rusat till olika platser när hemskheter skett
ditt agerande visar klart att du gör skillnader!
när du talar om "allas lika värde" då ljuger du
dina handlingar visar helt klart på det
varför behandlar du människor olika?
beviset talar avslöjar sanningen om dig
du är bra på att babbla bra på att sprida
ut lögner som mer & mer uppenbaras!
din tid är förbrukad, du har visat vem du är
handlingar säger mycket mer än ord
tänk på det när du pratar vid talarbord
människor har tappat sitt förtroende
du skulle få mer om du lämnade över
alla livsviktiga uppdrag & gick i pension
pengar har du i överflöd så du behöver
inte svälta som många pensionärer gör
en sista mening & den lyder helt klart:
du kan inte leda det är helt uppenbart!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-31 12:47



Bookmark and Share


  Koloristen
Den som är indirekt den ytterste ansvarige för det inträffade är förstås omöjlig på minnesstunden. Att ta fasta på.
2021-07-31

  Bibbi VIP
Till Twitter!
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP