Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stor lek


Förståndet finner sig

Tyngden klättrar över hjärtat
som slår ut

Helt förundrad över allt
det stora som blivit till
nästan ingenting


 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-18 13:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande!
2015-05-07

    ej medlem längre
Kort och slående vackert skrivet med en udd av visdom. Applåd!
2015-04-08

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Känns igen.. Och gör ont att läsa. Kanske på grund av att jag känner igen mig i det Du skriver, beskriver så starkt, sårbart, skört.
Men den gör INTE så ont så jag låter bli att reflektera, och möta hjärnspöken, åter igen insikt. Dock!! Kommer en bild upp i mitt inre när jag läser. Kanske har jag fel? Men jag såg en märklig bild av en fin Linnéduk, som tyvärr andvänts till "disktrasa, skurtrasa". Du.. Vill rekommendera en Bok, eller två av Tommy Hellsten: "Ju mindre Du gör, desto mer får Du gjort"( om livets paradoxer) samt Boken " Är det försent att förändras" Dessa har hjälp mig mycket.. Bara förslag. Take care och tack för en stark text som etsar sig fast.
KB
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP