Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När fallhöjden ökar

När fallhöjden ökar
slår man sig hårt
om vingarna brister
kan det bli svårt

När fallhöjden ökar
tar vi en risk
kan leda till döden
är det att va' frisk?

Vi väntar med livet
stannar här still
väntar så givet
är det vad vi vill?






Bunden vers (Rim) av P-E-H
Läst 373 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-03-11 18:40



Bookmark and Share


  ULJO
Väl skaldat. Jag gillar texter som skapar lite tankeverksamhet
2015-03-14

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet med tänkvärt budskap...
2015-03-13

  erkki
Du har en invändningsfri rytm och fina rim. Sådant gillar jag men det anses lite omodernt. Kanske för att mera otvunget få spänst i innehållet. Om du skulle byta "kan" mot "lär" får du till ett understatement som skapar spänst, tycker jag. Så det går ändå att få till det. Välkommen.
2015-03-12

  Elisabeth H
Ja det där med att våga, det är inte lätt alla gånger. Fin text.
2015-03-11

  Marianne Räf
Bra å intelligent skrivet!
Poetiskt tilltalande i min smak.
2015-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att ta till sig och fundera på!
2015-03-11

    ej medlem längre
Fint diktat!
2015-03-11

    Lars J
Härligt med dikter på rim och med flyt och innebörd, bra gjort!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H