Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en gång

Det var stjärnklart ikväll
Det var kallt igen
Och du bet mig i kinderna

Skuggorna var större än ljuset
Tvånget var frivilligt
Och jag kröp upp för halsen på mig själv

Skrapsåren där inne
var fulla av grus
Och lyckan var köpt för lånade pengar




Fri vers (Fri form) av Somberlain
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-11 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somberlain