Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lundaslätten


haiku12mar15

Lärkan har kommit
till slätten, sjunger upp sig:
nytt föräldraskap.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-12 07:54



Bookmark and Share


  Ponkla
Fin!
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP