Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord!

Det smärtar,
då dina ord
snärtar,
in i min själ.




Fri vers av jesse james
Läst 408 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-12 23:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den gör ont
utan att det träffar nerven.

vet inte vem du är
men orden smakar själ
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

jesse james