Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mamma 4

Det kom en dag då du dog och jag hade fått nog, var med på din sista dag gick fram till kistan med listan och sa

här är allt ont du mig genom livet gjort ta den med till din vila bort

hur mycket du än velat bort mig få så kunde du aldrig detta möte nå du har kört ditt lopp men nu så är det stopp

Vila i frid kära mor, jag förlåter mig själv att jag aldrig förstod

Vila i frid kära mor du gjorde nog alltid så gott du kunde

Vila i frid kära mor du kanske inte mådde som du skulle

Vila i frid kära mor.........




Fri vers av Sjison
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-13 05:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tungt..berörande
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sjison
Sjison