Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen De hack. Tack till Birgitta Eriksson för inspiration att publicera!


Duvinsikt

När det plötsligt en dag gick upp för duvorna
att det inte bara finns frön, frön, frön
och näbbar, näbbar
och klor och farliga tänder
utan också en sorts resliga varelser
med förkrympta, fjäderlösa vingar,
när det gick upp för duvorna
att det finns människor,
då utbrast de:
–Ho-ho-hooo, ho-ho-hooo, ho-ho-hooo…




Fri vers av Tommy M
Läst 405 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-13 21:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Originellt. Jaa när de andra djuren upptäcker oss människor då förstår jag att de reagerar.
2015-03-21

  Nanna X
härligt med de hackande upprepningarna av frön, näbbar, ho-...
2015-03-14

  Magdalena Eriksson VIP
Den här är ju bäst. Ho ho. Har tänkt många gånger att de kanske kommenterar oss, duvorna. Djur-människa perspektivet ger många nya passningar. Fint skrivet.
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M