Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnvåt

Morgonstirriga refuger
vaknar plötsligt
gatuskyltar vibrerar
av bussar och trafik

som plötsligt anfaller
den vilande staden

Pendeltåg kniper
människor i långa banor
och sväljer och rapar
upp dem på annan plats

då matsmältningen
inte verkar fungera

Det rusas och stirras
trekantiga smörgåsar
drickyoughurt och tidningar
blir lästa av stressiga ögon

där morgonstirriga refuger
förvånat ser på




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-13 21:50



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Som när solens första strålar värmer stacken
Morgontrötta myror vimlar över backen
Genast börjar de att släpa stickor och strån,
Mäter och värderar, lägger till och drar ifrån
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter