Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liv och död


Triptyk

1.
Mi tynar bort
en död blir aldrig en vana
sjunker aldrig ner i tiden
som pågår
en sista rörelse
i tårar

2.
så bra att ha en egen sol
en varm håla
se örnens hjässfjädrar
att känna lyckan
ett kort ögonblick
vara en hundvalp

3.
drunkna i dig
se in i dina ögon
låta vinden röra ditt hår
älska tigande




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-14 07:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som på flykt i rena sinnen, som att treva sig fram i mörker förföljd av minnen.
2015-05-03

  Lena Själsöga Keijser
Livets dofter
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar