Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU ÄR DEN HÄR......

Morgonen är kall får skrapa rutorna på bilen

Mitt på dagen tar jag av ett plagg eller två

solens strålar värmer men skuggan den kyler

Efter att ha sovit en riktigt djup sömn föds ny energi

Det vita täcket byts ut mot något mer färgglatt

Det droppar från taken, bäcken är åter fylld till bredden

Om jag lyssnar riktigt noga så hör jag en kör vars toner är ljuva




Fri vers av Sjison
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-14 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjison
Sjison