Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här känns det i mitt huvud vissa dagar...


Som en tjock o tät dimma liggandes på den öde åkern en sen höstkväll, en dimma som man inte ser igen


Håller händerna framför mig
för att inte stöta i något
Tar sakta smygandes steg
eller står helt stilla
allt för att inte snubbla

Kämpar för att komma igenom den

Vill att den ska tunnas ut
så jag ser vart jag är på väg
slipper snubbla mig fram
slipper gå in i något

Kämpar för att se genom den

Tror mig se en ljusning
långt borta i horisonten
kan likväl vara en synvilla
efter mycket kisande o ansträngda ögon

Kämpar för att inte gå vilse

Känns som om jag går åt rätt håll
men kan lika gärna vara vilse
vandra helt fel väg
tagit fel stig långt därborta






Fri vers av Hapalochlaena
Läst 497 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-04-12 22:12



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
känns igen verkligen....
stark text som står för sig själv...
kb
2008-05-11

    mädchen
Slutet knyter ihop den så himla bra! "tagit fel stig långt därborta"
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena