Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 14 mars


Vårpromenad

jag hör mig själv tala

med vintergäcken




Bunden vers (Haiku) av Deva
Läst 409 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-14 11:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
rart! mäkta rar haiku :)
2015-03-21

  Anna H
Den här får mig att dra på munnen. Så där kan det bli ibland. Fint fångat och observant.
2015-03-14

  Gunnel Eriksson VIP
Det är många som talar på promenaden.
För det mesta i mobilen. Gillar ditt alternativ
med vintergäcken. Bra haiku.
2015-03-14

  Gunwale VIP
Din röst har slagit ut!
2015-03-14

    ej medlem längre
Ja visst vill man hälsa de små gula vårtecknen välkomna. En fin ord-fotografi-haiku
2015-03-14

  lila fjäderblomman VIP
gillar och *ler*
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Deva
Deva