Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beslutsam ?

vad säger tiden om det som är en halv värld bort

vad säger världen om tiden som gått


som ringar på vattnet vandrar tankarna i cirklar
styrda av tappra oformbara vindar

vad styr när jaget sviker
vem tar oss fram till självklarhetens grindar


luften andas sanning och jag lyssnar

allt för att höra hur oron sakta tystnar




Fri vers av arsamandi
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-14 11:57



Bookmark and Share


  Silverstripe
Och början på den här dikten är enastående!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

arsamandi
arsamandi