Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyt


den unge ersbodaentreprenören segerlund knackar på mitt fönster 3 på natten för en cigg, en hutt och lite kortspel, han har öppnat frihem för stasiskadade östeuropeiska punkare, behöver en kock, har hört om en olycklig snubbe från landet som åkt på en taskig deal med kurdiska maskinspelare på eldorado och fått ersätta en somalier vid den ökända teblandarstationen, behöver förare, hittar muhammad på nattöppna tegmacken klockan fem på morgonen, han är seg och börjat lessna på kerouac, tänder på iden, behöver bil, super. sergerlund får onda krafter av spriten och de andras infekterande själar, snor en bil i parkeringshuset, den kraschar ljudligt på vägen ut. de rör sig ofokuserat men vid otadligt mod mot västerort via nolia. segerlund får svårmodet och snor en postlastbil. muhammad får guds sken i blicken. drar mig undan för att ringa ekim medan segerlund kör lastbilen in i nattöppet som guds hand och muhammad väntar i bilen segerlund avhotat en barfluga på gul. ekim är en Flytande, nu under uppdrag, av nån form av konsensus, att sköta eden, de hämnade nördlibertinernas drivande hak, nu situerad i källaren under sergrlunds östpunkhak, som i sig ligger dolt i ett respektabelt kollektiv: "lärarna", överlevare från en tidigare generation flytare, på fritiden är ekim stadsninja. tränar mycket, sover lite, tänker lite, klättrar på allt, ser, hassan x uttryck i umeå, han dyker upp med två assistenter som hanterar segerlund, sen leder han mig till säkerhet med översikt medan muhammad dirigerar polisen virtuost, möter kocken och ekims assistenter på eden senare, får syn på vännässlorna (puristsynth/gothalternativmaffians pedesoteriska klick)




Prosa av Joakim P Udd
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-14 18:10



Bookmark and Share


  objekt3
käns som en ingress ...
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd