Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
C dur. Hoppets tonart


Vi har redan vunnit




Vet du?
det finns en plats de aldrig nämner
på en karta utan länder
som jag känner till
vi kan åka om du vill
vi kan åka när du vill

Vet du?
att jag saknade dig i 20 år
innan jag ens träffade dig
då du la huvudet mot min hals
hemma från din resa
långt bort någonstans

Vet du?
det fanns tankar som jag tänkte
när jag klev ner i mörka vatten
när mitt hjärta var en sten
när jag sjönk ner mer och mer
och månen den var hel

STICK
Det finns så mycket jag vill tala med dig om
så mycket som jag borde sagt
men om du hör en fågel kvittra någon gång
vid ditt fönster en stjärnklar natt

Och vet du?
Det finns ett berg som växt sig större
som igen människa satt en flagga på
som inte tidens tårar rår sig på
det stod där när du kom
det kommer stå där när du går

Vet du?
det finns en plats de aldrig nämner
på en karta utan länder
som jag känner till
vi kan åka om du vill
vi kan åka när du vill

Vet du?
jag tror att vi har redan vunnit
jag tror att allting kommer ordna sig
jag kommer vänta på dig älskling
jag kommer vänta på dig älskling











jag kommer vänta på dig älskling


















Fri vers av Tyko
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-09 22:42



Bookmark and Share


    tehdog
sticket!
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko