Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...du...

Tiden kan aldrig sudda ut minnet
eller känslorna som uppstod

Inget kan längre eller någonsin
fylla tomrummet

Tiden var inte ämnad för oss
men jag vet i mitt inre
att vi är med varandra

Jag känner dig fortfarande...

...du...

som nuddade min själ.




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-14 20:49



Bookmark and Share


  M:tin
Fint, känns igen!!!!!!
2016-08-08

    Malin Samuelsson VIP
Svarar över ett år senare.

Men så sant som du säger. Har en person som är ämnad för en någonsin berört ens själ. Så kommer man inte riktigt vidare. Du förstår precis.

Önskar jag kunde trolla.
2016-04-10

  Peter Stjerngrim VIP
När man fått känna ens aningen av
hur den som är för en ämnad berör
ens själ, nöjer man sig inte med mindre än så ...
Ibland kan det vara början på en livslång lycka, men allt för ofta blir mötet ett himmelrike för stunden där skilda vägar kan förvandla överskådlig framtid till ett rent helvete ...
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP