Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sådant jag tänkte på när jag red i skogen... om våren.


Barnens eld

Fötterna dansande längs axen
vi är mjuka
klunkar
fotsulorna fyller sig
av kvällarnas svala skog

vi kan vrida trasorna rena
trådar ska flöda samman i röda vävnader

barnens framtid stinger i ryggen när jag vill vända mig bort
gå i ide med min lagom stora olycka
stanna inne med henne av siden sammet trasa lump
stanna i slottet.

Ingen bild av lycka kan ersätta lycka.




Fri vers (Prosapoesi) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-17 15:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert i längtanston!
2015-03-18

    Lena Söderkvist VIP
Känns som junidagar på landet. Alla vi barn i Bullerbyn, t ex. Underbart!
2015-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
En önskan att alla ska ha det bra.
2015-03-17

  KattenKin VIP
Ja bilden! Jag glömde ju säga att bilden är helt underbar! Och passar perfekt till texten!
2015-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande skrivet om den lycka vi alla önskar våra kära. Men som alla kanske inte får ändå. Och bilden är underbar!
2015-03-17

  KattenKin VIP
Så vackert skrivet om längtan efter lycka för alla i familjen!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP