Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som varit publicerad i början av mitt medlemskap här men som uppenbarligen liksom en del andra texter kommit bort under omstruktureringarna av poeter.se


Insikt ...

På gränsen
i gränslandet
mellan livet och döden ...

... växer insikten om
hur mycket frihet vi har
att själva besluta om
våra levnadsöden ...

Få är det förunnat
att få återvända till livet
med denna insikt intakt ...

Jag vårdar denna insikt
ömt bevarad och livsförklarad ...

... Låter den fylla mig
och omsluta
min kropp och själ
i trygg förvissning om
livets makt och gåva
att mena mig väl!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-15 08:01



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fin och tänkvärd text.
2015-03-17

  Alva Johnsson VIP

Tron på de gda krafterna.
2015-03-15

  Ingrid Trolle
Vackert och stort.
2015-03-15

    ej medlem längre
Nyttig insikt!
2015-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Den var väl värd att läsas...mycket fint...
2015-03-15

  Margit Grell
En mycket djup och vacker text om det stora som kan hända "i gränslandet mellan livet och döden" En text jag gärna bokmärker.
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP