Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Outtryckt.

det finns för många ord
outtrycka
intryckta
inom mig
För många tankar
som skriker
ohörda
om att få uttryckas
För många intryck
Livet som levde
utan att hinna höras
Andan i halsen
Luften som kvävs
utan ha fått finnas till




Fri vers av nattfjaeril
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-15 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril