Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oundvikligt

När Du är redo
är jag
den oundvikliga konsekvensen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-16 01:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackra ord...som säger så mycket med mättad känsla.
2015-03-20

  Minkki VIP
Kärnfullt!
2015-03-19

  Flicis VIP
Djupt och intressant
2015-03-17

  Nanna X
låter ödesmättat...
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP