Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


The course of true love never did run smooth. William Shakespeare


Cheater!!

Jag ser din bild med han
Jag erkänner för mig själv
Att djävular och horor
Finns nu på riktig

Efter allt..
Med så många tårar till bevis
Hur kan jag inte döma dig så?
Hur kan jag se bort, från alla dina
Egna ord som du vände ryggen till?

Hur skulle du döma
I ombytta roller?
Nu när du leder
Och jag lider?

Låt oss påstå
Att det är liten tröst
För min del
Att bara kalla dig så!!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-16 08:39



Bookmark and Share


  P-E-H
Väldigt starkt och välskrivet. Bra att skriva i sådana situationer, för att få ut det som känns djupt inne.

Berörs av denna text, ta hand om dig.
2015-03-16

  Ms.Sophy
Älskar delen;
Hur skulle du döma
I ombytta roller?
När du leder
Och jag Lider

Så bra skrivet!
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS