Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens röst

 

sömnös i mörkret

vrider och vänder, vänder och vrider

mina trassliga tankar

 

då hör jag

 

ugglans mjuka hohoo

genom mitt halvöppna fönster

sjunga tröst från skogen

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Rosmarin
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-01 12:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En tröst via
en röst i skogen
är en vän av bästa
slag, man får en ny
väg att tänka till på
då, tack vare Hohoos
fina tilltag...

2019-07-01

  BenGust VIP
Skogen är ovärderlig som inspirationskälla. Den är
särskilt viktig för oss Nord-bor.

Ugglan, andra djur
och mytologiska väsen
bidrar till en suggestiv stämning
som jag själv begagnat mig av
i ett flertal alster.



2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin