Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson februari-mars 2015


TAPETENS OSKULD


Om tapetrosen defloreras
av frätande syra
blottläggs en odefinierad vithet.
Detta är etikens
– och kanske erotikens –
paradox.

Själens mascara försvinner inte av tårar
utan flyter ut i oexponerad oigenkännlighet
Varför får kosmetologen aldrig veta
då fotografens svar
redan i förtid exponerats.

Skulle Gud vara Gud
om han gjorde Rorschachtester
av sina religioners handskrifter?




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-16 12:38



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Spännande text!
2015-03-16

  gunnnar nylund VIP
Riktigt lurigt och fyndigt!
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm