Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två rytmer i texten...två rytmer i livet...tack till Birgersdotter vars kommentar på en annan text gav inspiration...


Mina drömmar...


Mina drömmar
Lever sitt liv
Men jag
Jag lever mitt
Mina drömmar
Lever ännu
För drömmar
Svävar fritt

Mina drömmar de har stannat
I det vi som aldrig var
Men jag själv har lämnat drömmen
Som ett minne jag har kvar

Jag lämnade en vacker dröm
Någonstans där bak en krök
Jag lät den stanna bakom mig
Lät den gå upp i rök

Jag tänker på dig varje dag
Och varje ögonblick
Men inte på ett konstigt sätt
Du vän som kom och gick

Men jag
Jag lever mitt liv
Jag lever
Här och nu
Jag lämnat
Allt drömskt bakom mig
Den drömmen som
Var du

Jag skriver ömsint hennes namn
På väggar och på hud
Hon får en liten rad i varje
Aftons bön till Gud

Mina tankar
Lever sitt liv
Men jag
Jag tänker så
Att om livet inte ville oss
Det måste ändå gå…



TT

© 2015




Bunden vers av TT
Läst 536 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-03-16 13:40



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Fin text
2015-04-13

  Hanna Mari Wallin
så vackert och varmt för själen behagligt, att läsa dessa rader.

Tack!
2015-04-10

    maija tuori

Otroligt vackert.....som balsam för själen...
2015-03-17

  Lärling
Mycket fin och berörande.
2015-03-17

    Birgersdotter VIP
Tycker om och griper tag- igenkännande.
Vi möts och skiljs,,Dröm och vardag hand i hand.



2015-03-17

  Angela Bohlin VIP
Berör låsare

Ett vackert minne
som betyder något fint!
2015-03-16

  Kajsa Karin VIP
Underbart och sorgligt allt på samma gång. Jag läser om och om..så många plan den berör mig på. Och utan drömmar vad vore vi då?

2015-03-16

  Maiah VIP
Dröömar är fina för där får man välja hur allt ska vara... Mycket fin text
2015-03-16

  Coldasice VIP
Otroligt vackert skrivet.
Ömt och mjukt om att gå vidare
2015-03-16

  Yrre VIP
Jättefin skriver du!
2015-03-16

  Elisabeth H VIP
Vackert. Låter som du har förlikat dig med att det inte blir, har kvar drömmen som ett vackert minne och nu ställer in dig på ett liv utan. Eller kanske att du förstår logiskt att det inte kan bli, men väljer att tro att drömmen en dag ändå kan bli sann.
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT