Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rör
vid alla skikt
som håller mig
upprätt

grip tag
i det ofattbara

det som ännu
bara andas
en längtan

inom oss





Fri vers (Fri form) av evana
Läst 407 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-16 15:08



Bookmark and Share


  Engel
I tanken kan vi flyga, om vi bara vågar. Du vågar, och det är vackert!
2017-01-23

  Engel
I tanken kan vi flyga, om vi bara vågar. Du vågar, och det är vackert!
2017-01-23

  Ronny Berk
inombords längtan väl framförd, ja !
2015-05-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt fint
2015-04-25

  Lars Hedlin
Underbart i värme och ömhet! :)
2015-03-18

  Quasimodo
Känner andetagen genom avstånd som berör och håller längtan levande
2015-03-16

    ej medlem längre
Vackert sköra ord. Gillas.
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana