Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I hetans stund

vapenvila, vi pratar inte nu
vi kallar inte varandra du
nej vi sjunker inte dit
vi ska stanna kvar oss

vi som lät våra blickar
att signera många gånger förr
den oskrivna kontrakten

att vi turas om i att ha extra tålamod när det behövs
ja vi har enats om, att ena får ge sig ibland men inte ofta
för vi vet att i hetans stund, allt det dumma kan hända

vi älskar oss så mycket
att hellre tar vi små avstånd
än att säga saker o ting
som inte går att ta tillbaka!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-16 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS