Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PoetryDoodle


En grön parkbänk

På en grön parkbänk i Paris
Finns det gröna parkbänkar i Paris?
Stockholm Stad har gröna parkbänkar
Stockholm Stad, ekens stad
Eken med sina torra rasslande löv
som ett efter ett faller till marken
Faller till marken när knoppen växer
Knoppar som växer och spricker ut
Skira gröna blad silar solljuset
Mina ögon är känsliga för grönt
grönt gräs som smakar sött
Söta gröna äpplen som är hårda
Hårda, saftiga och kalla
Äpplet ligger bredvid mig
På den gröna parkbänken i Paris




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-16 22:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och målande skaldat dina ord blir till en vacker tavla för mig som läser!
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson