Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PoetryDoodle & StoryCubes


Utan skyddsnät

Jag frågade varför
du kastade tärningen
Du räknade lyckan
såg stjärnan som föll
Log så vackert mot mig

Jag höjde mitt trollspö
såg den lilla sköldpaddan
fångad i fontänen
La den i min hand
skyndade på små fötter
undan åskmolnen

Låste upp båda låsen
bjöd dig in i mitt
hemliga torn
bjöd dig av min
förbjudna frukt

Du är en blomma, sa du
gick din egen riktning
flög iväg på egna vingar
Bedrövad stod jag kvar
och blixten slog ner
slog allt sönder och samman
tills käppen gick av

Det fanns inget ljus
och fallskärmen tog du




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-16 22:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tankeväckande skaldat!
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson