Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag trodde att jag sov

När jag trodde att jag sov
Tassade jag runt mig själv på tå
Försiktigt för att inte golvbrädorna skulle knaka

När jag trodde att jag inte såg
Snattade jag mörka tankar
Och tjuvrökte unkna minnen

När jag trodde att jag sov
Drömde jag om det vackra
Det som inte bet och rev och skrek

När jag vaknade
Var jag vilse




Fri vers (Fri form) av Somberlain
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-16 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somberlain