Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utfallsrummet

Så självklar var den tid jag
spenderade med dig.

Så vacker tyckte jag att
du var i min närhet.

Så mystisk och kontinuerlig som:

Hyponeurikostiskadiafragmakontravibrationer.

Så självklart var allt i den lilla
stund jag fick vara dig nära.

Så vacker...
© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-17 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren