Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rörelser



En människa

är ingen annan

hon är ett jag

hon är jag

bara ett annat




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-17 07:25



Bookmark and Share


  agneta pichler
hon är människan

Jättevacker tanke

2015-03-17

  kerstin skriver VIP
I de orden kan man röra sig länge.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP