Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resan

hon var en orolig själ
det märktes på hennes oavbrutet talande ögon

man kände hennes vilsna kärlek från andra sidan rummet och såg hur hon kämpade med lyckan
varje andetag var en tyst vädjan om tillhörighet


hon väntade utan att veta om det
på något som redan fanns inom henne

det som saknades var hennes egen tro
och omständigheter som inte gick att ignorera




Fri vers av arsamandi
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-17 19:08



Bookmark and Share


  Silverstripe
Du ritar upp ett fint personporträtt! Väcker nyfikenhet att höra en fortsättning.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

arsamandi
arsamandi