Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal kropp vs en gammal hemdator

En gammal människas kropp

påminner om en utsliten hemdator.

Den kanske går att åtgärda

med systemåterställning.

Men bara temporärt.

Till slut är den inte

ute på något nät längre.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-17 19:54



Bookmark and Share


  walborg
Roligt mitt i allt ...
2015-03-20

    Sefarge VIP
Men även den häftigaste innemaskinen
är värdelös utan(el) energi!!
":gammal är äldst"
Keep on the good' focus lexikon'
:)
2015-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så slutar det väl. Men hoppas att det dröjer.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP