Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vägen till sanningen om livet


K.L.A.C.K.S.P.A.R.K.

Jag tar allt med en klackspark, sa han

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

förutom livet.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-17 23:03



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Ouch.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP