Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No sir, du får inte köpa mina trosor, köp dina egna

Var i min kropp
är det mitt värde ligger
i mina lår
om det finns ett
mellanrum där
eller inte
mellan mina lår
om mina blygdläppar
faller någon i smaken
eller inte
i mitt hår om någon
anser att det passar sig att
ha det eller inte
om min mage
har en bula eller
är platt
om mina nyckelben
sticker ut en bit
eller är det
i mina bröst det ligger
om de är stora
eller små
eller mittemellan
eller någonstans
på någon annans skala
ligger det i huruvida
jag anses vara knullbar
eller har jag bara inte
"fått tillräckligt mycket kuk"
oavsett om en anses
vara "attraktiv" eller inte
kan en liksom inte vinna när
en har en fitta eller
läses som kvinna
i strukturer och normer
anses dina former
platta som runda vara till
för någon annans ögon
någon annans lungor

samla luften i dina egna lungor
det är dags att vända blad




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 533 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-03-17 23:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en kvinnas funderingar, väl värda att omläsa och begrunda
2015-03-20

  Anya VIP
Denna gillar jag helskarpt. Vass och med styrka fångar du mig på en gång! Bravo!
2015-03-19

  dubbelve
Amen to that sister! Grymt bra
2015-03-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
vartenda nanomillimeter utav din fysiska som psykiska skepnad, varje element i din skepnad, vartenda allt i din varelse, är fullkomligt sakralt

värdet är Du

2015-03-18

  Lars Hedlin
Gillar din text mycket! :)
2015-03-18

  träsnidaren
Väldigt bra fångat.
Tycker mycket om texten.
2015-03-18

    ej medlem längre
Väldigt bra!
2015-03-18

  KattenKin VIP
Rasande bra, vilken text! Suverän!
Ja, titeln också, satt där den skulle! :)
2015-03-17

    ej medlem längre
Vilket flöde. Grymt bra. Och grymt viktigt.
Älskar titeln också!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten