Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågtidtabell


När sista tåget gått är det inte så viktigt med tidtabellen längre. Annat än för retrospektiv nostalgi. Där heter varje station Om... 
Själv går man som på räls.




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-18 00:24



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Gå på räls har sin charm... Jag bo ju på en järnvägsstation här.
Mycket mellan raderna i din text
Om varje station heter om
så låter det som rikt liv
med stor insikt från erfarenhet av mycket varierad utsikt.
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger