Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig nåd

Oändlig kärlek

är oändlig nåd

Den hör inte

till det jordiska

Den är något

överjordiskt




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-18 13:04



Bookmark and Share


    maija tuori

Vilken otroligt bra dikt !
2015-03-20

  KattenKin VIP
Så superfint skrivet!
2015-03-20

  walborg
Ibland når det överjordiska även det jordiska förgängliga ...
2015-03-20

    ej medlem längre
Så bra skrivet!
2015-03-18

  Marita Ohlquist VIP
O, så fint du skriver!
2015-03-18

    Sefarge VIP
Tack för den väldigt kloka insikten!!
Den som bär förlåtelsens
förståelse kan komma dithän.
Tyvärr inte många av oss
som ju når dit.
:)

2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP