Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte förstå sin mening

hur kan någon
som borde vara så
olik de andra

vända sig och bli
värre än allt det andra
tillsammans

jag undrar
över oss
när du försiktigt
smeker
min arm

under tiden
dina ord slår som
piskrapp
så hårda och så
kalla

och jag förstår inte
vad du grundar dom på

hur kan man ta
så fel
på en människa,

och hur kunde man ha
sån tur
med en annan?
och, självklart,
förstöra
alltihop

och under tiden dina
meningar
om hur värdelös någon
kan vara,
någon som du ligger
en centimeter ifrån
och samtidigt
håller om
så tätt

så spelar jag upp
frekvenser ur
vårt liv
och jag undrar
hur jag hamnade här
om du är stoppet
på en motorväg och
vad jag är menad
att få
eller vad som händer
nu

så jag kryper
närmre
och ber om ursäkt
för allt
jag inte
förstår

och det här hade aldrig hänt
med honom
men det är en annan situation nu

och på något vis
vet jag att jag förtjänar
bättre
och på andra vis
är jag rädd
för vad dina ord
ska övergå till
nu




Övriga genrer av Ms.Sophy
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-18 14:01



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Jag blir väldigt påverkad av ord. Jag blir påverkad av dina här.
2017-05-18

  Maggi
Vad fint!
2015-06-22

    ej medlem längre
<3
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy