Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktenskapstycke

Jag ser att vi bildar

små kotterier här.

Vi är vissa

som ger

kommentarer

och applåder

till varandra,

och detta

fullt ärligt.

Inget ont i detta.

Man kan säga

att vi har

diktenskapstycke

till varandra.

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-18 17:11



Bookmark and Share


  Magica VIP
Applåd för det. :)
2015-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett finurligt uttryck, som säger allt.
2015-03-18

    ej medlem längre
Ett utmärkt ord! :)
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP