Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är inne


Det har gått fort
Men det känns ändå rätt

Att den yngste flyttar till sin älskade




Fri vers av eva m h
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-18 18:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, så är livets gång
2015-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Minns hur det var. Rätt, men ändå lite sorgligt.
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

eva m h