Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta visade sig vara en liten förutsägelse för vad som komma skulle. Sweet! Jag borde skriva mer kärleks- och sexdikter!


tre timmars evighet

Huden på hela kroppen är full av ljus, som sover
Jag glömde andas, andas
Men min förmåga att kunna blåsas bort
kräver ingen hunger, har ingen svält

Jag gick upp på skakiga ben och blodet dunkade i öronen
Jag förlorade mig själv i att veta att hoppet finns
och försvinner som magi

Plötsligt tre timmars evighet
och mitt i allt detta en orubblig lycka




Fri vers (Fri form) av Wires
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-18 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wires
Wires