Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på när sagoljuset tändas och släcks. Mormor hade en lampa med torkade blommor i skärmen.


Bollhavet

Sockret sög upp mig i sig
Stunderna i bollhavet har sitt pris
Sorgligt när kulörta lyktor tappar sig själva på ljus
Stannar nu i det snaggade nakna
Somnar stående i skorna
Saliga är de som äger förmåga att förlåta sig själva
Sträcker ut handen
Singlar långt bortom förståndets lilla fattbara öre
Samlar ihop oss
Smyger in oss som ett paket under granen
Strider för det jag inte vet
vet att det är viktigt
det vi inte vet.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-20 22:02



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Snyggt skrivet snirkligt skickliga svängar
2015-03-23

  Lars Hedlin
Gillar denna!
2015-03-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande s-konstruktion i berörande text om livet, som det är.
2015-03-21

  KattenKin VIP
Så fint, och extra fint att alla rader börjar på s utan att det känns krystat!
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP