Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud står emot de högmodiga, men de ödmjuka ger han nåd". "Fattiga har han mättat med sitt goda, rika har han skickat bort med tomma händer".


JESUS KOM INTE FÖR ATT GE DE HÖGMODIGA NÅGONTING!

Tvärt om, Han har lovat stå emot dem

till evig tid!

--

Jes. 61:1 "Herrens, Herrens Ande

är över mig, för Herren har smort mig

till att predika GLÄDJENS BUDSKAP

för de ödmjuka, han har sänt mig

till att läka dem, som har ett förkrossat hjärta".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-19 01:46



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
OM de ödmjukar sig. Mvh/S-E
2015-03-19

    ej medlem längre
Ändå kallar du dig profet och förkunnare? Tillbaka till söndagsskolan min herre. Gud gav för övrigt syndernas förlåtelse även för de högmodiga. Så det så!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld