Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lufsridning


Skritta

Lätt i händerna
stigen är mjuk doftar jord
vi förstår varann




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-19 14:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så himla fin haiku, känns verkligen!
Längesen jag red nu, blir sugen på en tur i det fria. Över stock och sten...
2015-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra haiku igen!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP