Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon kan allt


Frörullare

Stjärnfrön i magpäls
du ligger ned på jorden
tassarna trampar ljus.




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-19 16:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2015-03-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar haiku!
2015-03-20

  KattenKin VIP
Så fin, precis så rullar vår kisse också utanför dörren! Läckert att få till det så poetiskt i en haiku! Bravo!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP