Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shakespeare I Allén

skicka ingen doktorn
skicka mig en usb
fylld med bob dylan
och en flaska whiskey
cornbread till frukost
lyssnar på long tall sally
som dansar watusi

ray charles har snott
blind willie mctells gitarr
och karvat den till en sopkvast
han väcker shakespeare
som ligger och sover
i allén

jazztoner och haschlukter
sprider sig från
varenda balkong
i harlems värsta byggnad
en man överväger att hoppa
ner i avgrunden
som är han själv




Fri vers av dylanesque
Läst 933 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dylanesque
dylanesque