Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Över ytan, under ytan



enade
förenade

alltid sida
vid sida

du och jag

över ytan
under ytan

vare sig
med eller mot
vind

står vi stadigt
kind mot kind

du och jag




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 306 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-19 17:18



Bookmark and Share


    Balans
Vacker!
Suverän bild!!!
2015-03-21

    Dan Myrbeck
Pålitlig relation!
2015-03-20

  Lars Hedlin
Man får en varm vacker känsla av dina ord :) <3 kram
2015-03-20

  Heikki Hellman
En vacker ordlek om kärlek!
2015-03-20

    ej medlem längre
Så skall det vara! Fint!
2015-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Vackra ord om kärlek!
2015-03-19

    ej medlem längre
En tvåsamhet med styrka.
2015-03-19

  Rise Little One
Ett perfekt förhållande!
2015-03-19

  KYREUS of Sweden
Äkta vara.

Det är ju så
- det egentligen
skall vara.
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell