Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målar djur idag.


Kockodilens kockodag

Kockodil me smil
lånar sin stil till en bil
skratt ett styrkeprov




Bunden vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-19 18:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skriftat! :)
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP